Guides til valg af udespa

Din guide til valg af Udespa
(Læs mere)I tusindvis af år har mennesker kendt til den livgivende effekt af et varmt bad. Krigerne i Romerriget samlede styrke i store varme bade, mens der lød anekdoter fra de store slag. Selvom tiderne i dag er mere rolige for de fleste, har vi stadig brug for at revitalisere kroppen. Et Udespa er ikke et romersk bad og dog har den samlet kraften af den vitale betydning fra et romersk bad. Så hvad enten styrken kommer gennem hyggesnak i familien eller gennem hydromassage fra de store jets, så er et Udespa et godt sted at slappe af.
 

STØRRELSE OG FORM

Vælg dit Udespa som du vil – er det til dig og familien – er det til os to – eller skal vennerne have lov til at komme med? Mulighederne er mange og valget er dit. Volumen spiller en væsentlig rolle i den daglige drift både hvad angår vandmængde og behov for opvarmning.
 

NYDELSE

Mange timers nydelse og afslapning venter på dig i din Udespa. Derfor er det vigtigt at du prøver den – sætter dig i de enkelte sæder og føler dig tilpas. Et vedligeholdt Udespa med rent og varmt vand i balance, giver velvære året rundt – også midt i en kold nordisk vinter.
 

VAND OG VEDLIGEHOLD

Vand er organisk og skal plejes. Optimal filtrering og korrekt justeret vandbalance øger den daglige nydelse. Rensemiddel tilsættes efter behov og akryloverfladen tørres af med en fugtig klud tilsat et mildt opvaskemiddel. Også her kan du få råd og vejledning hos LJ Spa & Pool.

Kontakt

Kontakt mere end 30 års erfaring!

+45 40 28 18 08

Tilbud

Spabad 180x80

Stærk nedsat pris.

Hjørne Spa 150x150

Vores populære spamodel  har vi givet et godt afslag af prisen:

TILBUDs pris kr. 15.500kr inkl moms.

Top
Thrane.nu