Guide til valg af swimmingpool

På en varm sommerdag, er det skønt at springe i sit egen swimmingpool, alene eller sammen med familie og venner.

Du kan udstyre din egen pool som du ønsker det, og tilvælge en luksus overdækning som forlænger sæsonen væsentligt, kantfliser, sikkerhedsovertræk, en svømmetræner, poolbruser, osv.

Mulighederne er utallige, og det er dejligt at være sin egen “bademester“ og selv bestemme hvornår man ønsker at springe i vandet.

Med investeringen i din egen pool har du samtidigt investeret i en højere livskvalitet sammen med dine nærmeste.

 

Størrelser:

Vores pools leveres som komplette swimmingpools. Du kan vælge mellem 3 modeller og utallige størrelser

 

Vandbehandling

Forudsætningen for at oplevelsen vedbliver positiv er, at vandet i din swimminpool konstant er i en god hygiejnisk tilstand. Vandet i dit swimmingpool er konstant udsat for forskellige belastninger. Hvis man ikke bruger de anbefalede vandplejeprodukter, så kommer vandindholdet til at se uæstetisk ud, og der er også en sundhedsmæssig risiko forbundet hermed.

Vær opmærksom på, at bakterier ikke kan ses med det blotte øje. Allerede når man fylder poolen med vand, forefindes der stoffer såsom metaller, mineraler og bakterier.

Dertil kommer forurening fra det omgivende miljø. Sidst, men ikke mindst, tilfører badegæsterne sæberester og solcreme til vandet.

Det ubehandlede vand bliver hurtigt ved hjælp af solens påvirkning, et paradis for mikroorganismer.

Derfor er det vigtigt med en regelmæssig vandbehandling. Det frarådes kraftigt at anvende rå kemikalier, som ikke er fremstillet til swimmingpools anvendelse, idet der her er risiko for at det kan give fysiske skader på kroppen.

Kontakt

Kontakt mere end 30 års erfaring!

+45 40 28 18 08

Tilbud

Spabad 180x80

Stærk nedsat pris.

Hjørne Spa 150x150

Vores populære spamodel  har vi givet et godt afslag af prisen:

TILBUDs pris kr. 15.500kr inkl moms.

Top
Thrane.nu